© 2019 Stichting IJsbaan Roosendaal

Schoolschaatsen

Gezellig schaatsen met jouw school of klasgenoten op de schaatsbaan midden in het centrum van Roosendaal? Dat kan en ook dit jaar hanteren wij weer speciale prijzen voor scholen.

 

Wanneer
In de week van 9 t/m 13 en 16 t/m 20 december 2019 zijn er tijdsblokken gereserveerd voor het schoolschaatsen. Per dag zijn er blokken van 1,5 uur beschikbaar gesteld voor het schoolschaatsen. Elk blok kan voor maximaal 250 kinderen gereserveerd worden. 

Tarieven
Wij hanteren een speciale entreeprijs van € 1,00 per persoon. Het huren van schaatsen kost € 3,00 per paar. Deze dienen ter plaatse afgerekend te worden . Eigen schaatsen zijn toegestaan, met uitzondering van klapschaatsen en noren!

 

Reserveren
Reserveren kan uitsluitend vanaf vrijdag 15 november om 9.30 uur via het online reserveringssysteem. Het systeem geeft de beschikbare opties aan. Na het reserveren ontvangt u een e-mail bevestiging. Wilt u een compleet blok exclusief reserveren, neem dan voor 12 november as. contact op met 06-41157600.

 

Vragen?
Neem dan contact op met stichting ijsbaan Roosendaal 
06-41157600 of per mail info@roosendaalonice.nl

Vrij schaatsen

Tarief schaatsbaan
De toegangsprijs bedraagt € 4,00 voor 2 uur schaatsen. Ieder heel uur vindt de wisseling van de schaatsers plaats. 

Prijs schaatshuur
Op de ijsbaan kunt u terecht met eigen schaatsen of u kunt schaatsen huren voor € 3,50 per 2 uur. Wij beschikken over hockeyschaatsen in alle maten en voor de allerkleinsten zijn er schaatsen met dubbele ijzers die onder de schoenen worden vastgemaakt. Als u of uw kind weinig schaatservaring heeft, kunt u handige schaatshulpen huren.

Uit veiligheidsoverwegingen is het dragen van noren niet toegestaan, en handschoenen verplicht.

10- ritten kaart

U kunt ook een 10 rittenkaart nemen voor € 35,00. Deze is te koop tijdens openingstijden bij de kassa.

Mis niks, volg ons op social media:

  • Facebook
  • Instagram