top of page
20211228_093153.jpg

IJSPRET

De prachtige en sfeervol verlichte ijsbaan is natuurlijk het middelpunt van Roosendaal on Ice. Groot en klein, jong en oud, iedereen die kan schaatsen of dat wil leren is welkom op het ijs!  Bij Roosendaal on Ice kun je lekker vrij schaatsen, maar ook schaatslessen nemen, schoolschaatsen, curlen, tuben en krabbelen en natuurlijk gezellig borrelen met je vrienden en collega’s.

Schaatsen

HEERLIJK GENIETEN VAN JE EIGEN RONDJES…

Gewoon lekker je eigen ding doen, terwijl je geniet van de vrolijke muziek. En zin om even uit te puffen? Dan neem je even een pauze in ons warme IceCafé, met een heerlijke warme choco.

 

Kaartjes kun je kopen per tijdsblok van 2 uur. Dat kan online. <<hyperlink>> En met een 10-rittenkaart of een abonnement maak je het jezelf helemaal gemakkelijk.

Je kan lekker met je vrienden je eigen rondjes maken. Lukt het nog niet zo goed, dan hebben we ‘schaatshulpjes’ om je op weg te helpen.

 

ELKE ZONDAG KRABBELUURTJE

Elke zondag hebben we van 9.00-10.00 uur ons krabbeluurtje voor de kleintjes tot en met 4 jaar (en echt niet ouder, hoe leuk en lief ook). Zij kunnen dan in alle rust en geborgenheid zelf merken hoe leuk en glibberig het ijs is.

De kleintjes mogen met 1 begeleider het ijs op. Dat mag op dubbele ijzertjes, Friese doorlopers, maar ook een slee, de poppenwagen of een stoeltje of een van onze superleuke schaatshulpjes; in dit krabbeluurtje mag het allemaal.

 

Tarief vrij schaatsen
De toegangsprijs bedraagt €  6,00 voor 2 uur schaatsen. Je dient van tevoren uw ticket voor een tijdsblok online te reserveren en bestellen. Om toegang tot de ijsbaan te krijgen dien  je je ticket te scannen bij het toegangspoortje. Mocht je na het tussentijds verlaten van het ijs weer toegang willen krijgen tot de ijspiste, zul je je ticket weer dienen te activeren bij de service balie. 

Schaatsen en hulpjes huren
Op de ijsbaan kunt je terecht met eigen schaatsen of je kunt schaatsen huren voor € 5,00 per 2 uur. Wij beschikken over ijshockeyschaatsen in alle maten en voor de allerkleinsten zijn er schaatsen met dubbele ijzers die onder de schoenen worden vastgemaakt. Als u of uw kind weinig schaatservaring heeft, kunt u ook onze leuke en handige schaatshulpen huren. Deze kunt u in onze ticketshop reserveren.

Uit veiligheidsoverwegingen is het dragen van noren niet toegestaan, en handschoenen verplicht.

sneeuwvlok.png
Vrij schaatsen
Krabbelen

SCHAATSEN MET JE KLAS!

Wat is december toch een leuke maand! Want tussen Sint en de kerstvakantie kun je ook nog eens komen schoolschaatsen bij Roosendaal on Ice op het Kadeplein. Dat kan dit jaar van 5 december tot en met 23 december. Van maandag tot en met vrijdag zijn er tijdsblokken van 1 uur gereserveerd voor het schoolschaatsen. Per blok kan maximaal voor 150 kinderen worden gereserveerd.

 

En natuurlijk hebben we ook dit jaar weer een speciaal tarief voor scholen en peuterspeelzalen.

 

  • Per persoon: € 3,00

  • Scholen kunnen de ijsbaan ook exclusief afhuren voor een tijdsblok van 1 uur. Dit kost € 250,00.

 

Krabbelen en glijden

Ook de kleintjes kunnen genieten van ijspret bij Roosendaal on Ice. Van 5 tot en met 23 december kun je met je kleintje genieten op onze krabbelbaan (18 x 4). Maar de tubebaan, glijden op ijs, zullen ze ook fantastisch vinden. Een hele leuke manier om kinderen vanaf ongeveer 6 jaar kennis te laten maken met het ijs. Reserveren kan voor maximaal 50 kinderen per blok van 1 uur. Dit kost € 3,00 per kind of € 125,00 per blok van 1 uur. Je moet wel zelf voor voldoende begeleiding zorgen.

 

Schaatsen huren

Schaatsen huren kost € 3,00 per paar. Direct afrekenen.

Het gebruik van glij-ijzers voor het krabbelen is inbegrepen.

 

Je mag ook je eigen schaatsen meenemen. Alleen Noren en klapschaatsen zijn niet toegestaan bij Roosendaal on Ice.

 

Reserveren

Reserveren kan vanaf 3 november hier.

Wil je een compleet blok reserveren? Neem dan contact met ons op: 085-2733973 of per mail schoolschaatsen@roosendaalonice.nl

Schoolschaatsen

CURLING

SCHUIVEN MET DIE STENEN!

Curling is super populair en volgens sommigen zelfs dé populairste sport van de Olympische Spelen van 2018 ontdekken. Bij deze wintersport draait het om precisie, communicatie en samenwerking. Het spel heeft wat weg van jeu de boules, maar wordt gespeeld op ijs en heeft geen ballen die gegooid moeten worden, maar stenen die geschoven moeten worden.

 

Wil jij met collega’s, teamgenoten, vrienden of familie je krachten meten op de curlingbaan?  dat kan bij Roosendaal on Ice.

 

CURLINGBAAN HUREN

Tijdens de tijdsblokken voor vrij schaatsen is het ook mogelijk om de curlingbaan exclusief af te huren. Dit kost € 35,00 voor 1 uur. Een uurtje sportief bezig zijn en daarna heerlijk borrelen in onze gezellige IceCafé.​ Hoe gezellig is dat? Reserveren kan hier.

Curlen

TUBING

PAK JE BAND EN ROETSJEN MAAR!

           

Op een band een helling afroetsjen! De tubingbaan van Roosendaal on Ice is 25 meter lang en 2,5 meter hoog. Dolle pret verzekerd!

Tubing
bottom of page