top of page
20211228_093153.jpg

IJSPRET

De prachtige en sfeervol verlichte ijsbaan is natuurlijk het middelpunt van Roosendaal on Ice. Groot en klein, jong en oud, iedereen die kan schaatsen of dat wil leren is welkom op het ijs!  Bij Roosendaal on Ice kun je lekker vrij schaatsen, maar ook schaatslessen nemen, schoolschaatsen, curlen, krabbelen en natuurlijk gezellig borrelen met je vrienden en collega’s.

Schaatsen

HEERLIJK GENIETEN VAN JE EIGEN RONDJES…

Gewoon lekker je eigen ding doen, terwijl je geniet van de vrolijke muziek. En zin om even uit te puffen? Dan neem je even een pauze in ons warme IceCafé, met een heerlijke warme choco.

 

Een entreekaart geeft je 2 uur toegang tot het ijs. Bestellen van kaarten kan online.  En met een 10-rittenkaart of een abonnement maak je het jezelf helemaal gemakkelijk.

Je kan lekker met je vrienden je eigen rondjes maken. Lukt het nog niet zo goed, dan hebben we ‘schaatshulpjes’ om je op weg te helpen.

 

Krabbelbaan

Elke dag tijdens de vrij schaatstijden tot 17:00 uur, hebben we voor de allerkleinsten een aparte krabbelbaan beschikbaar van maar liefst 180m2.

Zij kunnen dan in alle rust en geborgenheid zelf merken hoe leuk en glibberig het ijs is. De kleintjes mogen met 1 begeleider het ijs op. Dat mag op dubbele ijzertjes, Friese doorlopers, maar ook een slee, de poppenwagen of een stoeltje of een van onze superleuke schaatshulpjes; op de krabbelbaan mag het allemaal.

 

Tarief vrij schaatsen
De toegangsprijs bedraagt €  7,00 voor 2 uur schaatsen. 

Om toegang tot de ijsbaan te krijgen dien  je je ticket te scannen bij het toegangspoortje. Mocht je na het tussentijds verlaten van het ijs weer toegang willen krijgen tot de ijspiste, zul je je ticket moeten heractiveren middels de scanner bij de service balie. 

Schaatsen en hulpjes huren
Op de ijsbaan kunt je terecht met eigen schaatsen of je kunt schaatsen huren voor € 5,00 per 2 uur. Wij beschikken over ijshockeyschaatsen in alle maten en voor de allerkleinsten zijn er schaatsen met dubbele ijzers die onder de schoenen worden vastgemaakt. Als u of uw kind weinig schaatservaring heeft, kunt u op de krabbelbaan gebruik maken van de schaatshulpjes. Op het "grote" ijs kunt u schaatshulpjes huren.  Deze kunt u bij onze kassa op locatie reserveren.

Uit veiligheidsoverwegingen is het dragen van noren niet toegestaan, en handschoenen verplicht.

sneeuwvlok.png
Vrij schaatsen
Krabbelen

SCHAATSEN MET JE KLAS!

De meeste kinderen in Roosendaal weten het al: december is de maand van de winterpret bij Roosendaal on Ice. Op het Kadeplein genieten honderden kinderen van de Roosendaalse scholen en naschoolse- of buitenschoolse opvang onder het toeziend oog van de Polar Bear elk jaar van het schoolschaatsen.

Dit jaar is Roosendaal on Ice geopend voor schoolkinderen van: MAANDAG 11 DECEMBER T/M VRIJDAG 22 DECEMBER 2023

Voor scholen, naschoolse- en buitenschoolse opvangorganisaties bieden wij speciale schaatsblokken aan. Wij rekenen erop dat de scholen zelf zorgen voor extra begeleiding van hun groepen.

 

SCHOOLSCHAATSEN: IJSPRET VOOR DE HELE SCHOOL

 

Op de doordeweekse dagen in de periode van maandag 11 tot en met vrijdag 22 december zijn tijdsblokken van 1 uur gereserveerd voor het schoolschaatsen. Per blok mogen maximaal 250 kinderen op de ijsvloer en maximaal 100 personen op de krabbelbaan

Blok 1 van 8:30 tot 9:30 uur

Blok 2 van 9:45 tot 10:45 uur

Blok 3 van 11:00 tot 12:00 uur

Blok 4 van 12:30 tot 13:30 uur

Blok 5 van 13:45 tot 14:45 uur

 

 • Schaatsen 
  Speciale entreeprijs: € 3,00 per persoon.
  Het is ook mogelijk om de schaatsbaan exclusief af te huren voor een blok van 1 uur, dit kost €450,00.

 • Krabbelen
  Het is tijdens het schoolschaatsen ook mogelijk om onze krabbelbaan (18 x 8 meter) te gebruiken. Dé plek om de kleintjes tot 6 jaar kennis te laten maken met het ijs.  Ook is het mogelijk om deze krabbelbaan exclusief af te huren voor een blok van 1 uur, dit kost  € 250,00. Dit is inclusief gebruik van glij-ijzers. U dient wel zelf voor genoeg begeleiding te zorgen.

 • Schaatsen huren
  Het huren van schaatsen kost € 3,00 per paar, afrekenen ter plaatse.
  Kinderen en begeleiders mogen ook eigen schaatsen meenemen, maar geen klapschaatsen of noren.

 • Schaatslessen
  Wilt u de kinderen toch schaatsles aanbieden om ze de beginselen van het schaatsen nog beter onder de knie te laten krijgen? Dan kunt u via ons een schaatsleraar boeken. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op: T 085-2733973.

 

Reserveren

 • Wilt u reserveren?
  Dat kan via deze website vanaf donderdag 2 november om 10:00 uur.

  • Maak een nieuwe login aan of gebruik uw oude login.

  • U krijgt van ons daarna een bevestiging per mail en toegang tot het afgeschermde gedeelte. Hierna heeft u pas toegang tot het reserveringsmenu.

 • Reserveer tijdig!
  De inschrijving gaat via het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’.
  De schaatsvloer heeft een maximale capaciteit van 250 deelnemers per tijdsblok
  De krabbelbaan heeft een maximale capaciteit van 100 deelnemers per tijdsblokl

 • Foutje gemaakt?
  Heeft u per ongeluk een foutieve boeking gemaakt? Maak dan eerst een juiste boeking en neem daarna gelijk contact met ons op via nummer T 085-2733973 of per mail via schoolschaatsen@roosendaalonice.nl om de foutieve boeking te annuleren.

 • Exclusief reserveren
  Wilt u een tijdsblok op de schaatsbaan en/of de krabbelbaan exclusief reserveren? Dit kan alleen in overleg met ons, neem contact op met T 085-2733973.

AANDACHTSPUNTEN

 • Het dragen van handschoenen is verplicht voor alle schaatsers.

 • Schaatsen kunnen gehuurd worden voor € 3,00 per paar.

 • De school dient zelf voor begeleiding met EHBO te zorgen.

 • Tip: laat kinderen reservesokken meenemen, voor droge voeten na afloop.

 • Fietsen van de leerlingen moeten worden gestald bij de aangegeven locatie op het Kadeplein of in de gratis gemeentelijke fietsenstallingen op de Markt en in de Roselaar.

Schoolschaatsen

CURLEN

SCHUIVEN MET DIE STENEN!

Curling is super populair en volgens sommigen zelfs dé populairste sport van de Olympische Spelen van 2018 ontdekken. Bij deze wintersport draait het om precisie, communicatie en samenwerking. Het spel heeft wat weg van jeu de boules, maar wordt gespeeld op ijs en heeft geen ballen die gegooid moeten worden, maar stenen die geschoven moeten worden.

 

Wil jij met collega’s, teamgenoten, vrienden of familie je krachten meten op de curlingbaan?  dat kan bij Roosendaal on Ice. 

 

CURLINGBAAN HUREN

Tijdens de tijdsblokken voor vrij schaatsen vanaf 18:00 uur is het ook mogelijk om de curlingbaan exclusief af te huren. Dit kost € 35,00 voor 1 uur. Een uurtje sportief bezig zijn en daarna heerlijk borrelen in onze gezellige IceCafé.​ Hoe gezellig is dat? Reserveren kan hier.

Curlen
bottom of page