top of page
horeca2_edited.jpg

WINTERSE GEZELLIGHEID IN ONS ICECAFÉ

OPENINGSTIJDEN ICECAFÉ 2023/2024

In ons oergezellige IceCafé geniet je met je familie, vrienden of collega’s van een hapje en drankje. Natuurlijk heel leuk om te combineren met een leuke activiteit op het ijs als schaatsen of curlen. Of geniet gewoon in alle rust van een heerlijke warme chocolademelk met slagroom, terwijl de kids zich kostelijk vermaken op het ijs.

Ons Icecafé is geopend tijdens alle vrij schaats momenten en alle niet besloten evenementen.

Kijk in onze agenda voor alle aktiviteiten.
 

BORRELS EN EVENTS

 

Dit is de tijd van het jaar dat we allemaal op zoek zijn naar winterse gezelligheid. En dat is precies wat je vindt in ons sfeervolle IceCafé. De ideale plek voor een eindejaars- of kerstborrel met de zaak of gewoon met vrienden. Heerlijk eten en drinken, eventueel gecombineerd met schaatsen, curlen of een andere activiteit op het ijs. Wat dacht je van je eigen bedrijfskampioenschap bij de kerstborrel? De mogelijkheden zijn eindeloos en helemaal naar jouw wensen te stellen. Trek in een winters stamppottenbuffet? Of liever tapas? Alles kan, laat het ons weten!

 

Bedrijfsblokken

Bedrijfsblok (1 uur) van 18.00 – 19.00 uur € 375,- excl. btw.

Onze prachtige ijsbaan is van 18:00-19:00 exclusief voor jou en je gasten. Daarna sluit je in winterse sferen af in het IceCafé, met een borrel en een hapje eten. Een superleuke afsluiting van de werkdag! Alleen mogelijk op maandag t/m donderdag, en niet in de kerstvakantie.

 

Bedrijfsblok (2 uur) 19:00 - 21:00 uur € 475,- excl. Btw.

Maar liefst 2 uur lang heb je exclusief het ijs tot je beschikking. En natuurlijk ben je met je gezelschap de hele avond welkom in ons IceCafé voor een borrel en een hapje eten.

 

Curlingbaan

Tijdens de tijdsblokken voor vrij schaatsen is het ook mogelijk om de curlingbaan exclusief af te huren. Dit kost € 35,00 voor 1 uur. Een uurtje sportief bezig zijn en daarna heerlijk borrelen in onze gezellige IceCafé.​ Hoe gezellig is dat?

​KINDERFEESTJES

Een verjaardagsfeestje op de schaats; hoe leuk is dat? Jij en je vriendjes mogen 2 uur lang onbeperkt schaatsen en daarna genieten jullie samen van een heerlijk frietje in ons IceCafé.

Inclusief: schaatshuur, onbeperkt ranja, zakje chips, frites met minisnacks en een snoepzak voor mee naar huis.

Prijs per kind: € 16,00. Boek hier je tickets.

Mis niks, volg ons op social media:

  • Facebook
  • Instagram
schaatsen3.jpg
schaatsen4.jpg
sneeuwvlok.png
bottom of page